Service Verlaat de praktijk met een glimlach

Klantgerichtheid

Wij willen ervoor zorgen dat u met een fijn gevoel de praktijk verlaat. Er wordt altijd ruim de tijd genomen om goed met u te bespreken wat uw wensen zijn en op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Eventuele vragen kunnen direct door onze medewerkers beantwoord worden zodat u altijd alle beschikbare informatie voorhanden heeft.

Komt u gerust een keer langs voor een gratis controle van uw gebitsprothese. Wij kijken dan of er geen scheurtjes of barstjes aanwezig zijn; voorkomen is altijd beter dan genezen!

Als u niet in staat bent zelf langs te komen kunnen wij uw gebitsprothese ook thuis komen ophalen. U heeft er geen omkijken naar en voor u het weet heeft u uw gebitsprothese weer terug.

Estetisch

Wij streven er naar om samen met u, uw gebit een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven. Een goede kleurbepaling is hierbij van essentieel belang; een te wit gebit oogt zeer onnatuurlijk. Kleurbepaling is één van de specialiteiten in ons lab en we besteden  hier veel tijd aan. Onze specialist kroon- en brugwerk kan als geen ander de juiste kleur bepalen voor die mooie, natuurlijke glimlach!

Pasvorm

Een juiste pasvorm is in het geval van een gebitsprothese erg belangrijk. Wanneer dit niet het geval is kan dat onprettig zijn. Naast de praktische gevolgen zoals moeite met eten en praten, is het ook wegens hygiene zaak dat een prothese goed past. etensresten en aanslag van plak krijgt in zo’n geval namelijk vrij spel. Kom gerust een keer bij ons langs, en wij bekijken de beste oplossing voor uw probleem.

Vragen aan uw tandarts

Wat kunt u als consument aan uw tandarts vragen als u meer wil weten over tandtechnische producten?

  • Waar komt het product vandaan?
  • Welke grondstoffen worden ervoor  gebruikt?
  • Welke service krijg ik?
  • Indien ik garantie krijg, over welke termijn spreken we dan?

Vraag uw tandarts dus met welk laboratorium hij/zij samenwerkt, zodat u weet waar uw producten gemaakt zijn.

Vergoeding door de verzekering

Veel van ons tandtechnisch werk kunt u via uw verzekering laten vergoeden.

Een volledige boven- en onder prothese wordt volledig vergoed in de basisverzekering, eventueel met verrekening van uw eigen risico. Hieronder valt ook de vergoeding voor implantaten plus een gebit. Kronen en bruggen worden door de meeste verzekeringen vanuit een aanvullend pakket vergoed.

Voor vergoedingen adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of tandarts. Zij kunnen u precies vertellen wat wel of niet vergoed wordt.